Var sak har sin tid

I Predikaren kan vi läsa att var sak har sin tid. Gråta har sin tid, le och skratta har sin tid. Spara har sin tid och spendera har sin tid. För mej har det inte varit tid och blogga på ett tag p g a flera orsaker. Som nygift sedan dryga två månader tillbaka och mer än heltidsarbetande har det inte blivit många minuter spenderat bakom datorskärmen. Men nu gör jag ett försök att återigen få igång den en gång så populära bloggen.
För mej har det varit en tid av arbete i sommar. Jag har nog inte arbetat så mycket någon sommar som jag har gjort denna.
Varför har jag då gjort detta? Är det för att jaga pengar så att jag ska kunna leva lite lyxigare? Kanske köpa en bättre bil och större bostad?
Jag skulle självklart gärna ha köpt de grejerna men det är inte huvudmålet. Imorgon börjar nämligen SOS ledarskola och jag är en av eleverna. Jag kommer att varje dag sätt mej in i olika situationer och hur man bör agera när alla möjliga saker händer. Jag kommer vara med och bygga församling mitt i Stockholm. Jag och Anna-Karin kommer mycket snart att starta en husförsamling med mycket afrikaner.
Nu är det tid att arbeta något mindre för pengar och istället bygga Guds Rike i Stockholm. Jag är hungrig, jag är taggad, jag är förväntansfull!

Vi hörs!

RSS 2.0