Vinterdäck!

Är återigen på blixtvisit på Fotö efter att ha gjort en comeback i yrket där jag en gång började min karriär i arbetslivet. Nämligen som fiskare. En något mindre lyckad tur men dock lycklig över allt som händer i livet just nu.
Ute är hösten på väg att bli vinter och dagarna blir visserligen mörkare men någon depression eller ångest gör sej inte påmind. Jag njuter av livet helt enkelt.
Var uppe tidigt idag och bytte om till dubbdäck. Det är dags att beta av de knappa 50 milen mot huvudstaden och försöka komma i ordning där hemma. Längtar!!!
Vi hörs!

Äntligen injerra!

Har just avslutat en fantastisk helg i underbara SOS Church. I fredags bad vi mellan 22-02 och 4 timmar rann iväg som ingenting. Tiden går så fort när man är i Guds närvaro. Testa gärna att be några timmar och sluta inte utan fortsätt ett tag till när det börjar kännas trögt så ska du få se vad som händer.
Igår njöt jag för fulla drag när det serverades injerra och keywot (etiopisk köttgryta) på ett grymt späckat all nations café med tema afrika Jag har inte ätit injerra sen jag kom hem från Etiopien i maj men den lilla sura pannkakan och jag fick ett kärt återseende och jag fick även äta Anna-Karins keywot. Det var fantastisk att få känna på lite afrikaatmosfär igen. Jag var hemma, jag njöt, jag började röra på mej till musiken och fick beröm av en kenyan. Jag älskar afrika! Maten, folket, dansen. Det går inte att göra något annat än att älska afrika.
Det följdes idag upp med ett söndagsfestmöte där många fick ta emot Jesus som sin frälsare.
Mitt i allt detta håller jag också på att måla min nya lägenhet och jag räknar med inflyttning nästa vecka.
Dags att sova. Ska vara på jobbet kl 6:30 imorgon.
Vi hörs!


RSS 2.0