Fotboll, målning och fast på toa

Oj redan tre kommentarer innan jag har skrivit mitt första inlägg. Jag är ganska nöjd med den starten faktiskt.
Idag är det lördag och det innebär att vi spelar fotboll på morgonen. Idag mötte vi ett gäng etiopier som spelade den mest offensiva fotboll jag har sett. Sju anfallare som väntar på att deras enda back ska slå långbollar på dem. Trots att vi ställde upp utan Samuel och att vi hade en halvskadad Katish som trots sin skada briljerade i vårt mål så vann vi med förkrossande 15-6.
Direkt efter fotbollen bar det av till kyrkan där det målades och fixades för fullt. Vi ser med förväntan fram emot morgondagen då det blir något av en nyinvigning av vår kyrklokal "Church of Joy". Med nymålade väggar, en världskarta och visionen som background känns vår kyrklokal riktigt fräsch.
Och så till dagens kanske roligaste händelse. Jag och Samuel står och diskuterar kommande utgifter när vi hör ett panikskrik från vår toalett. FIIIIIIIIILIIIIIIIIIP!!!!!!!!!! Det är vår målvakt för dagen som har stängt dörren lite för hårt. Man ska inte stänga afrikanska dörrar för hårt för då går dom ju inte att öppna igen. Detta har blivit något av en lördagstradition för Katish. Hon brukar få tillbringa 5-10 extra inne på toa medan vi slår, sparkar och kroppstacklar dörren för att den ska öppna sej. Idag krävdes det tre killar och en hammare för att återigen bringa ut Katish i friheten.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0